1. NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • po predračunu (z nakazilom na račun ponudnika Goran Kontrec s.p.),
  • plačilo s plačilnimi karticami.

Transakcijski račun podjetja: SI56 3000 0002 5988 567 (odprt pri banki Sberbank d.d.)

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjeno na sedežu podjetja Goran Kontrec s.p.. Kupec lahko zahteva ponovni izpis pogodbe tako, da zaprosi zanj na naslov: info@sanitarne-armature.si .Kupcu bomo ponovno pogodbo (naročilo, račun) poslali na željeni način – po elektronski pošti ali po navadni pošti.

2. DOSTAVA

Pogodben partner je Pošta Slovenije. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja (Goran Kontrec s.p., Cesta k Dravi 6b 2241 Spodnji Duplek). V primeru osebnega prevzema sporočite na info@sanitarne-armature.si ali telefonsko številko 031 227 921 približen čas prevzema.

Za izdelke na zalogi je dobavni čas 3-7 delovne dni .V primeru, da blaga ni na zalogi, je dobavni rok od 7-14 dni. V primeru, da naročenega artikla trenutno ni na zalogi, vas pred dobavo obvestimo po elektronski pošti.

Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Stroški poštnine in pakiranja za izdelke v vrednosti do 100,00 € znašajo 4,50 €.

Stroški poštnine in pakiranja za izdelke v vrednosti nad 100,00 € so brezplačni.

Opozorilo: dani stroški dostave in pakiranja veljajo samo za Slovenijo. Dostava v druge države se zaračuna po ceniku dostavnega podjetja. Kupec nosi tudi morebitne stroške dajatev v drugih državah.